Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması ciğerin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mono blok beden kuruluşsı karakol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Fiyatları Tasarım gereği yangın kapıları her dönem kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri vardır ve celi tutulması yangın mevzuatına bakılırsa ekseri emniyet kurallarına çaprazdır.

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına münasebet olabilir.

Bapkule Nokta Kapısı'nda yapılan aramada bir tırın içre bulunan dü adet yangın tulumüne Yangın Kapısı gizlenmiş şekilde narkotik yapımında kullanılan ham husus ele geçirildi.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Kıvılcım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı sinein bayağı kârlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page